WAT KUNNEN WIJ ZOAL VOOR U DOEN?

Met de nadruk op zoal. Want onze mogelijkheden zijn eindeloos.

LET’S TALK ABOUT OUR SERVICE

Wij leveren maatwerk. Vindt u niet direct wat u zoekt? De kans is groot dat wij het toch kunnen. Weet u eigenlijk niet precies wát u zoekt? Met onze expertise helpen wij u graag. Niets is ons te gek: daar halen wij nou juist onze voldoening uit. Laten we het er tijdens een kop koffie over hebben.

 

WIJ LEREN STEEDS MEER BIJ

Een compleet plaatje schetsen van onze diensten is eigenlijk niet mogelijk: wij leren steeds meer bij. Onze dienstverlening is dynamisch en ontwikkelingen in de digitale wereld gaan razendsnel. Doordat bijna geen enkel project bij ons standaard is, worden wij continu uitgedaagd om onze kennis uit te breiden. Wat wij vandaag kunnen, is anders morgen achterhaald.

 

Onze werkwijze

Geen project is bij ons hetzelfde. Wel doorlopen wij bij ieder project een aantal fasen.

 

Verkennen

Research

Nadat wij een uitgebreid beeld hebben geschetst van de wensen van de opdrachtgever, onderzoeken we alle kanten van het project. Welke oplossingen zijn er, wat is er mogelijk? Welke uitdagingen staan ons te wachten en hoe kunnen we die zo efficiënt en creatief mogelijk aanpakken? We bepalen het ideale projectteam en onderzoeken dan welke concrete stappen we moeten nemen.

Planning

Samen met de opdrachtgever gieten we het verloop van het project in een planning. We bepalen beslis- en overlegmomenten; wanneer we concepten voorleggen en een deadline voor de uiteindelijke oplevering.

Ontwikkelen

Design

De ontwerpers gaan aan de slag. Er is een wisselwerking met de opdrachtgever. Wij stellen concepten voor van het technische design en gaan deze verder uitwerken tot een praktisch en goed werkend geheel. Afhankelijk van de opdracht ontwerpen we in deze fase ook het visuele plaatje.

Bouwen

Na de conceptfase, wanneer we met de opdrachtgever zijn overeengekomen hoe het project er technisch en visueel uit moet gaan zien, gaat het ontwikkelteam aan de slag. We gaan op een agile manier te werk, zitten kort op elke ontwikkelfase en houden de opdrachtgever goed op de hoogte. Door gebruik te maken van version control en code reviews kunnen developers elkaars code inzien en elkaar te hulp schieten waar dat nodig is.

Content

Wanneer het kader van het ontwerp vaststaat, kan de inhoud verder worden vormgegeven en gevuld. Content kan worden aangeleverd door de opdrachtgever maar indien gewenst ook (mede) door ons worden verzorgd. Testen en finetunen begint.

LET’S TALK… TOGETHER

Samen staan we sterker. Soms zijn er projecten waarbij u intern niet voldoende expertise in huis heeft, maar die u ook niet volledig kunt uitbesteden omdat er teveel specifieke kennis bij komt kijken van uw product. Het ervaren en dedicated Let’s Talk team biedt dan uitkomst.

Neem contact op