Meet our HOD: Nicky Gerritsen

Wat doe je eigenlijk als Head of DevOps?

Ik ben verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van Let’s Talk. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat de servers waar alle klant applicaties op draaien daadwerkelijk blijven werken en up to date zijn én dat deze applicaties makkelijk bij te werken zijn.

Het is natuurlijk van groot belang dat alle tools die intern gebruikt worden goed geconfigureerd en geoptimaliseerd zijn, denk hierbij aan projectmanagement tools, code repositories, etc. Ook dat hoort bij mijn taken. Verder denk ik na over hoe we dingen kunnen automatiseren, zodat er minder handmatig werk nodig is tijdens de ontwikkeling en planning.


Wat is je ambitie voor Let’s Talk?

Het zou ontzettend gaaf zijn als we grote internationale klanten kunnen bedienen en tegelijk een gezellige groep collega’s blijven. Ik wil voor mezelf en het team dat we elke dag weer met veel plezier aan het werk gaan.


Wat is je persoonlijke ambitie?

Ik wil het liefst de hele DevOps straat van Let’s Talk state of the art maken, zodat wij voorop lopen op het gebied van technologieën, implementaties en ideeën.


Waarom zou iemand voor Let's Talk moeten kiezen?

Omdat wij een super gezellige, hechte groep collega’s zijn! We werken met plezier samen met al onze klanten en partners om hun producten en ideeën naar the next level te brengen.

Wil jij ons groeiende team versterken?

Bekijk de vacatures!

Wat is er zoal leuk aan ons team?

Bijzonder gezellig
Intrinsiek gemotiveerde collega's
Elkaar helpen