Meet our CEO: Marcel Meeuwissen

Wat doe je eigenlijk als CEO?

Je zou kunnen zeggen dat ik probeer te zorgen voor de balans binnen ons bedrijf. Een bedrijf draaien betekent zeker niet alleen geld verdienen, maar ook dat je het met zijn allen leuk en goed hebt. In de praktijk betekent dit dat ik onder andere de cashflow moet managen, een stukje accountmanagement uitvoer, de algehele sfeer binnen het bedrijf bewaak en mensen aanspoor om het beter te doen - door met elkaar te praten en door te leren. Om er voor te zorgen dat we over een paar jaar ook nog wat te doen hebben ben ik daarnaast ook bijzonder veel met strategie bezig. En eigenlijk ben ik natuurlijk gewoon een flinke nerd, dus ik ben op de achtergrond ook altijd bezig met boeiende technische plannetjes uitwerken!


Wat is je ambitie voor Let’s Talk?

We hebben de mogelijkheden en ambitie om met onze klanten en platformen steeds innovatiever te worden en ook om internationaal door te breken. We moeten daarom met zijn allen altijd bezig blijven om beter te worden dan we al zijn. Tegelijk groeien op persoonlijk en zakelijk vlak; als je die puzzel weet te leggen, is the sky the limit voor iedereen binnen Let's Talk, en dus ook voor het bedrijf zelf.


Wat is je persoonlijke ambitie?

De perfecte balans tussen werk en privé vinden is voor mij altijd al een struggle geweest, en daar ben ik de afgelopen tijd veel mee bezig. Ooit werkte ik elke week 80 uur, en had ik jarenlang geen vakantie. Dat heb ik inmiddels doorbroken, maar als ik dan vrij ben, ben ik stiekem nog steeds veel met werk bezig. Mijn persoonlijke ambitie is om die balans perfect te krijgen en direct daaraan is gekoppeld dat ik alle werknemers van Let's Talk hetzelfde gun, dus dat we die ambitie daar ook hebben en daarin blijven investeren. 


Waarom zou iemand voor Let's Talk moeten kiezen?

Wij bedienen enterprise-level organisaties door next-level innovatieve technologie te bouwen met een hoog-opgeleid, nerdy, vrolijk, en goed op elkaar ingespeeld team. En dat doen wij op een persoonlijke manier, want we zijn uiteindelijk gewoon allemaal mensen, toch? Dus, zoek je een echte partner, en geen klassieke leverancier: wij nemen altijd onze telefoon op en wij hebben altijd de juiste oplossing voor je!


Wil jij ons groeiende team versterken?

Bekijk de vacatures!

Wat is er zoal leuk aan ons team?

Bijzonder gezellig
Intrinsiek gemotiveerde collega's
Elkaar helpen