Meet our CEO: Edgar Hofstee

Wat doe je eigenlijk als CEO?

Mijn verantwoordelijkheid is om een visie neer te zetten met duidelijke strategische doelstellingen om de groei en het succes van het bedrijf te waarborgen. Een van de belangrijkste aspecten is het samenstellen, leiden en inspireren van een getalenteerd team. Ik probeer een cultuur en een omgeving te creëren waar collega’s en klanten blij van worden en bij willen horen. Ik vind het daarnaast leuk om relaties te bouwen met klanten en belangrijke stakeholders en te kijken naar ontwikkelingen in de markt.

Wat is je ambitie voor Let’s Talk?

Mijn collega’s ondersteunen om het maximale uit henzelf te halen en mooie en relevante oplossingen te creëren voor onze klanten. We willen de preferred integrator en partner worden voor service (re)sellers in Europa. Onze ambitie is om minimaal 1 miljard service omzet te ondersteunen middels ons eigen WRQR platform en aanpalende development & services. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan onze partners en hen te helpen strategische doelstellingen te behalen. 

Wat is je persoonlijke ambitie?

De beste vader en man binnen ons gezin te zijn en zoveel mogelijk mooie herinneringen te maken samen met familie, vrienden en collega’s en daarnaast een positieve impact te maken.    

Waarom zou iemand voor Let's Talk moeten kiezen?

Je moet niks maar een gemiste kans als je het niet doet :). Ons bedrijf is klein genoeg om iedereen te kennen en vriendschappen op te bouwen. Ons bedrijf is groot genoeg om veel impact te maken bij grote klanten. Ieder individu kan een bijdrage leveren en wordt onderdeel van een jong getalenteerd en divers team dat gave dingen aan het maken of doen zijn. Als je houdt van oplossingen en kansen creëren voor complexe E-Commerce processen dan kan je bij ons los. Wij staan voor innovatie, saamhorigheid, continu verbeteren, integriteit en langetermijnrelaties. 

Wil jij ons groeiende team versterken?

Bekijk de vacatures!

Wat is er zoal leuk aan ons team?

Bijzonder gezellig
Intrinsiek gemotiveerde collega's
Elkaar helpen